Η Gwyneth Paltrow διοργάνωσε πάρτυ που είχε έναν απαράβατο κανόνα

Η Gwyneth Paltrow διοργάνωσε πάρτυ που είχε έναν απαράβατο κανόνα

Άραγε, τι ήταν αυτό που ζήτησε από τους καλεσμένους της;

Η Gwyneth Paltrow εκτός από επιτυχημένη ηθοποιός είναι και ιδρύτρια του online magazine, goop.com, το οποίο ασχολείται με θέματα ομορφιάς, μόδας και wellness. Μέσα από το συγκεκριμένο portal, η διάσημη ηθοποιός του Hollywood γράφει και για τη δική της καθημερινότητα και τις συνήθειές της, ενώ αποκαλύπτει μυστικά για μια καλύτερη ζωή.

Χθες η Gwyneth διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό πάρτυ για το goop.com, στο οποίο παρευρέθηκαν διάσημες φίλες της- ανάμεσά τους και η Demi Moore με την κόρη της- και όλες μαζί πέρασαν υπέροχα. Το πάρτυ, όμως, είχε έναν απαράβατο κανόνα. Ένα code, το οποίο κανένας καλεσμένος δεν έπρεπε να παραβεί. Η διάσημη ηθοποιός του Hollywood ζήτησε από τις καλεσμένες να εμφανιστούν εντελώς άβαφες, με no makeup look, και να μη βάλουν κανένα απολύτως φίλτρο στις φωτογραφίες που θα δημοσίευαν στα social media.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, το πάρτυ στέφθηκε από επιτυχία, οι καλεσμένες εμφανίστηκαν χωρίς μακιγιάζ και καμία δε δίστασε να φωτογραφηθεί χαμογελαστή με την οικοδέποινα του πάρτυ, Gwyneth Paltrow.

Διάβασε ακόμα: Madwalk 2020: Η Βίκυ Καγιά δεν θα είναι η μόνη παρουσιάστρια (όλο το παρασκήνιο)