Η Jennifer Aniston αποκάλυψε το reunion των FRIENDS, και το Twitter έπαθε πανικό!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Jennifer Aniston αποκάλυψε το reunion των FRIENDS, και το Twitter έπαθε πανικό!

Και πετάμε από τη χαρά μας

Αν υπάρχει κάτι που έφτιαξε όλο μας το Σαββατοκύριακο είναι αυτό που εμμέσως πλην σαφώς μας είπε η Jennifer Aniston μέσα από το Instagram της πριν από λίγες ώρες. Ένα reunion περιμέναμε εδώ και τόσο καιρό, κι ενώ διαβάζαμε και ξαναδιαβάζαμε πως αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί, ξαφνικά βλέπουμε το post της Jen και πετάμε από την χαρά μας.

Σχεδόν 26 χρόνια από την ημέρα που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο των Friends, τα Φιλαράκια επιστρέφουν και το διαδίκτυο έχει τρελαθεί. Το HBO Max επιβεβαίωσε το βράδυ της Παρασκευής το reunion των Friends, με τους ηθοποιούς να ποστάρουν στο Instagram account τους, όλοι την ίδια φωτογραφία.

Την ανακοίνωση έκανε πρώτο το HBO ανεβάζοντας τη φωτό με τους έξι τους, γράφοντας στο caption «αυτή η φωτογραφία στην οποία είναι όλοι και πάλι μαζί». Η Jennifer Aniston έκανε repost τη φωτό με τη λεζάντα «It’s happening» και οι fans της πραγματικά τρελάθηκαν. Το Twitter από την άλλη βρίσκεται σε μία φρενίτιδα, με τα σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο για το reunion των πιο αγαπημένων τους φίλων.

Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, όμως το δημοσίευμα αναφέρει πως αυτό θα γίνει τον Μάιο του 2020. Τα γυρίσματα θα γίνουν στο Stage 24 στο Warner Bros. Studio Lot στο Burbank της California, όπου γυριζόταν το show. Οι δημιουργοί της σειράς David Crane και Marta Kauffman, θα συμμετέχουν επίσης σε αυτό το εγχείρημα.

Μπες στη gallery που ακολουθεί και δες τα tweets και την ανάρτηση των ηθοποιών.