Η Kylie Jenner έγινε θεία, και η χαρά της είναι... διπλή!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kylie Jenner έγινε θεία, και η χαρά της είναι... διπλή!

Δύο νέα μέλη στην οικογένεια  Jenner

Όταν αναφερόμαστε στην οικογένεια Jenner δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά στις Kendall και Kylie, αλλά στα αδέρφια τους, αφού έχουν ακόμη δύο αδερφούς, από την πλευρά του μπαμπάς τους. Όταν λοιπόν λέμε πως η Kylie έγινε θεία, αυτό δεν έχει καμία σχέση ούτε με την αδερφή της Kendall, ούτε όμως και με τις Kardashian αδερφές της.

Ο ετεροθαλής αδερφός των Jenner, Brandon, έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά, με την αρραβωνιαστικιά του, να φέρνει στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια που περίμενε το ζευγάρι τόσο καιρό με ανυπομονησία. Οι Brandon Jenner και Cayley Stoker πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, και πώς θα γινόταν διαφορετικά άλλωστε;

Το ζευγάρι δεν είχε μάθει το φύλο των μωρών που περίμενε πριν τη γέννα, κι έτσι ήταν μια έκπληξη και για εκείνους να μάθουν πως έφεραν στον κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια. Η Cayley σύμφωνα με τις πληροφορίες γέννησε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, και ακόμη δεν έχουν ανακοινώσει τα ονόματα που θα δώσουν στα παιδάκια τους.

Αυτό είναι το δεύτερο και τρίτο παιδάκι του Brandon, ο οποίος έχει ακόμη μια 4χρονη κόρη την Eva, καρπό του έρωτά του με την πρώην σύζυγό του, Leah Felder. Δεν ξέρουμε ποια είναι η σχέση των Kendall-Kylie με τον αδερφό τους, όμως εμείς μια κάρτα θα τη στέλναμε.