Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Η πολυτελής έπαυλη που θέλουν να μείνουν είναι από άλλον πλανήτη

Νατάσσα Σχοινά
Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Η πολυτελής έπαυλη που θέλουν να μείνουν είναι από άλλον πλανήτη

Πάρε μία βαθιά ανάσα κι απόλαυσε τις φωτογραφίες του σπιτιού που αρέσει στους Sussexes.

Η Meghan Markle κι ο πρίγκιπας Harry πήραν την απόφαση να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να ζήσουν ανεξάρτητοι με την οικογένειά τους εκτός του Παλατιού. Από τότε που πάρθηκε η απόφαση πολλά παρατράγουδα έχουν ακολουθήσει, με την Ελισάβετ να τους κόβει το ένα προνόμιο μετά το άλλο ως «αντίποινα».

Οι δυο τους, όμως, δε φαίνονται να πτοούνται καθόλου. Κάθε φωτογραφία που κυκλοφορεί στο Internet τούς δείχνει πιο ευτυχισμένους από ποτέ και τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους δεν μπορούν να κρυφτούν.

Γνωρίζαμε ότι το ζευγάρι είχε σκοπό να περνάει μεγάλο μέρος της ζωής του στην Αμερική, όπου βρίσκεται και η μαμά της Meghan, Doria Garland, ωστόσο αυτό που δεν είχε κυκλοφορήσει -μέχρι σήμερα- ήταν το σπίτι, στο οποίο πρόκειται να ζήσουν.

Σύμφωνα με το Page Six, το σύντομα ex-royal couple έχει κερδίσει μία πολυτελή έπαυλη στο Malibu, που στο παρελθόν ανήκε στον σταρ του Baywatch, David Charvet.

https://www.instagram.com/p/Biz_tW1nNF4

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η Petra Manor ορίζει τι πάει να πει πολυτέλεια. Πρόκειται για ένα κτίσμα αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων, που περιλαμβάνει -ανάμεσα στα πολλά- οκτώ κρεβατοκάμαρες, έξι μπάνια, πισίνα, γήπεδο του τένις και στούντιο χορού.

https://www.instagram.com/p/Bixa9JXH2jd
https://www.instagram.com/p/Biu87wJnCTu


Προς το παρόν, δεν έχουν κλείσει ακόμα την έπαυλη, η οποία διατίθεται μόνο προς ενοικίαση, όμως, αν τελικά επισημοποιηθεί, οι δυο τους κι ο μικρός Archie θα ζουν σε ένα μοντέρνο παλάτι!