Στο Παρα Πέντε: Δες πώς είναι σήμερα η Μαριλένα Δορκοφίκη ακα ο Δράκουλας

Στο Παρα Πέντε: Δες πώς είναι σήμερα η Μαριλένα Δορκοφίκη ακα ο Δράκουλας

Η ηθοποιός εκτόξευσε την καριέρα της μετά τη συμμετοχή της στο Παρά Πέντε.

Όταν το Παρά Πέντε ξεκίνησε την προβολή του στην τηλεόραση, ξέραμε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ότι μόλις είχαμε βρει ένα νέο, μεγάλο κόλλημα. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, γνωστός για το ταλέντο του στη συγγραφή, είπε μετά τις Σαββατογεννημένες να παραδώσει στο κοινό του άλλη μία σειρά που να γράψει τηλεοπτική ιστορία.

Οι χαρακτήρες που απάρτιζαν το cast ήταν δημιουργημένοι, ώστε να χαρακτηρίζονται από τη μοναδικότητά τους και -φυσικά- από το εκπληκτικό τους χιούμορ. Πέρα από τους πέντε της βασικής ομάδας -Σπύρο, Ντάλια, Φώτη, Ζουμπουλία, Αγγέλα- υπήρχαν και πολλοί άλλοι, χωρίς τους οποίους το Παρά Πέντε δε θα ήταν ποτέ ίδιο.

Ένας από αυτούς τους χαρακτήρες ήταν κι αυτός της Ελένης Κρίτα, που υποδύθηκε τη συμπεθέρα της Ζουμπουλίας: η Μαριλένα Δορκοφίκη ή αλλιώς ο Δράκουλας.

Οι δυο τους, όντας δύο άνθρωποι από τελείως διαφορετικούς κόσμους, «σκοτώνονταν» από το πρώτο επεισόδιο κι έδιναν στο κοινό το θέαμα που αποζητούσε. Όσο και να μην ήθελαν να το παραδεχτούν, όμως, κι όπως φάνηκε στη συνέχεια, συνήθισαν η μία την παρουσία της άλλης κι αγαπήθηκαν.

Μπες, λοιπόν, στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια για να δεις τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της.

DPG Network