H εξομολόγηση της star για το πρόβλημα υγείας της και ο φόβος για τα σχόλια του κόσμου (photos)

H εξομολόγηση της star για το πρόβλημα υγείας της και ο φόβος για τα σχόλια του κόσμου (photos)

Έπειτα από 2,5 χρόνια αποφάσισε να μιλήσει!

Είναι μία εκκεντρική ηθοποιός και περσόνα, η οποία έχει καταφέρει μέσα από το ταλέντο, τον κουλ χαρακτήρα και φυσικά το χιούμορ της, να γίνει ιδιαιτέρως αγαπητή και να αποτελέσει πρότυπο για πολλά νεαρά κορίτσια.

Παρόλο που την έχουμε συνηθίσει χαμογελαστή και καυστική, λίγες ώρες πριν αποφάσισε να μιλήσει μέσω Instagram για ένα πολύ σοβαρό θέμα που έχει επηρεάσει τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία όπου μας δείχνει τα μακριά της μαλλιά ενώ από κάτω μίλησε για το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει.

Λέγεται σύνδρομο Ehlers-Danlos και προκαλεί απώλεια μαλλιών, γεγονός που την ανάγκασε 2,5 χρόνια πριν να ξυρίσει το κεφάλι της: «Πριν από δυόμιση χρόνια, αποφάσισα να ξυρίσω το κεφάλι μου, και όχι επειδή το επέλεξα. Πιο πολύ θα έλεγα ότι ήταν μία κίνηση απελπισίας, λόγω του αυτοάνοσου νοσήματος από το οποίο και πάσχω», έγραψε.

«Αφού λοιπόν ο κόσμος είδε το νέο μου κούρεμα, δέχτηκα πολλά αρνητικά μηνύματα, μιας και πολλοί πίστεψαν ότι είναι ακόμη μία τρέλα μου, και ότι το έκανα για να τραβήξω την προσοχή. Σήμερα μπορώ να πω την αλήθεια», ολοκλήρωσε.


https://www.instagram.com/p/B87BwzhH8Ob/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading