Υβόννη Μπόσνιακ: Αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με την Μαρία Μπεκατώρου

Υβόννη Μπόσνιακ: Αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με την Μαρία Μπεκατώρου

Και μας δείχνει την πρώτη τους φωτογραφία ever

Η Μαρία Μπεκατώρου και η Υβόννη Μπόσνιακ μας έχουν αποδείξει ουκ ολίγες φορές μέσα από τα social media το πόσο δεμένες και αγαπημένες είναι, και αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Η αγάπη και η αδυναμία που τρέφει η μία για την άλλη είναι τεράστια και αυτό το βλέπουμε συνεχώς.

Αν όμως είχες κάποιο κενό σχετικά με τη γνωριμία και τη φιλία τους, η Υβόννη Μπόσνιακ μας αποκάλυψε δύο στοιχεία σχετικά με αυτό, που ομολογουμένως θέλαμε να μάθουμε. Η Υβόννη έκανε το γνωστό παιχνίδι του Instagram με τις ερωτοαπαντήσεις, και μέσα από αυτό μάθαμε αρκετά πράγματα.

Κάποιος/α λοιπόν από τους followers της, τη ρώτησε πως γνωρίστηκε με την Μαρία Μπεκατώρου, κι εκείνη φυσικά έσπευσε να απαντήσει. Η σχεδιάστρια απάντησε ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία που έβγαλε ποτέ με την παρουσιάστρια, αποκαλύπτοντας μάλιστα και πότε γνωρίστηκαν.

Πάει μήπως κάπου το μυαλό σου, για το πότε και που γνωρίστηκαν οι δυο τους; Στη gallery που ακολουθεί θα δεις την πρώτη τους φωτογραφία, αλλά και το πότε ακριβώς γνωρίστηκαν.