Ο Ben Affleck εκθειάζει τη Jennifer Lopez και αποκαλύπτει πως ακόμη έχουν επαφές

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Ben Affleck εκθειάζει τη Jennifer Lopez και αποκαλύπτει πως ακόμη έχουν επαφές

Και εμείς ουρλιάζουμε

Ήταν το 2002 όταν ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez αρραβωνιάστηκαν. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν προτού αρραβωνιαστούν, την ίδια χρονιά όταν γνωρίστηκαν στην ταινία Gigli. Στη συνέχεια έπαιξαν μαζί στο Jersey Girl και στο video clip της τραγουδίστριας Jenny From the Block, με τον αρραβώνα να έρχεται στη συνέχεια. Οι Bennifer όπως τους αποκαλούσαν όμως, στις αρχές του 2004 και όντας έτοιμοι να παντρευτούν, χώρισαν λίγες ημέρες πριν από την τελετή.



Η συνέχεια γνωστή, η JLo επανασυνδέθηκε με τον πρώην της Marc Anthony με τον οποίο παντρεύτηκε και απέκτησε τα δίδυμα Max και Emme, και ο Ben Affleck το 2005 παντρεύτηκε τη Jennifer Garner με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, τη Violet, τη Seraphina, και τον Samuel. Η Jennifer Lopez σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πως ο χωρισμός με τον Affleck, ήταν ο πρώτος που της ράγισε την καρδιά, όμως φαίνεται πια να το έχει ξεπεράσει (έχουν περάσει και τόσα χρόνια πια).

Ο Ben Affleck όμως, σε δηλώσεις του πριν από κάποια 24ωρα, εκθείασε τη Λατίνα καλλονή και ανέφερε πως ακόμη μιλάνε αραιά και που. Το καλύτερο όμως ειπώθηκε για την εμφάνισή της στο Hustlers. Ο 47χρονος ηθοποιός αποθέωσε τη JLo και συγκεκριμένα είπε: «Έπρεπε να προταθεί για Oscar, είναι αληθινή! Έχουμε κρατήσει επαφή και περιστασιακά μιλάμε. Τη σέβομαι πάρα πολύ. Πόσο εκπληκτικό είναι που έκανε την καλύτερη ταινία της στα 50; Είναι γ….τη».

Και τι άλλο να πεις για τις δηλώσεις αυτές; Οι Bennifer υπάρχουν ακόμη ανάμεσά μας, και ας μην είναι μαζί πια.