Η εικονιζόμενη είναι πασίγνωστη παίκτρια reality, και δεν θα την αναγνωρίσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η εικονιζόμενη είναι πασίγνωστη παίκτρια reality, και δεν θα την αναγνωρίσεις

Πάει κάπου το μυαλό σου;

Ήταν Μάρτιος του 2004 όταν προβλήθηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το πρώτο επεισόδιο του reality μουσικής που έμελλε να γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια. Η ακαδημία μουσικής άνοιξε για δεύτερη σεζόν και με σπουδαίους ανθρώπους μουσικής για καθηγητές υποδέχθηκε τους μαθητές της. Κάποιοι από αυτούς θα χανόντουσαν στην πορεία, κάποιοι τραγουδάνε ακόμη και σήμερα.

Η εικονιζόμενη παραπάνω είναι παίκτρια της δεύτερης σεζόν του μουσικού reality και στοιχηματίζουμε πως δεν σου δώσουμε άλλα στοιχεία ίσως και να μην την αναγνωρίσεις. Δεν σκοπεύουμε όμως να σε «βασανίσουμε». Τη χρονιά εκείνη το έπαθλο κέρδισε η αγαπημένη μας Καλομοίρα, η οποία μπορεί σήμερα να μη ζει στην Ελλάδα, συνεχίζει να τραγουδάει και τη βλέπουμε μέσα από το Instagram account της.

Η παίκτρια της φωτογραφίας από την άλλη είχε επίσης μία υπέροχη φωνή, και αν υπάρχει ένα live της που θυμόμαστε πολύ στο Fame Story και μας άρεσε ήταν το ντουέτο που είχε κάνει με τον Κώστα Καραφώτη στο τραγούδι «Μίλα μου». Ναι καλά κατάλαβες, η εικονιζόμενη είναι η Μάρω Λύτρα, και είναι αλήθεια πως ούτε κι εμείς την αναγνωρίσαμε.

Αν δεν κοιτούσαμε το όνομα από το account που ανέβηκε η φωτό αυτή, δεν θα καταλαβαίναμε με τίποτα πως το κορίτσι της φωτογραφίας είναι η Μάρω Λύτρα. Η φωτογραφία προφανώς και είναι throwback, και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως είναι πραγματικά αγνώριστη.

Με μακριά σγουρά μαλλιά και ένα ντύσιμο που όπως θα δεις είναι και πάλι στη μόδα, η Μάρω Λύτρα ποζάρει στο φακό και μας φαίνεται απίστευτο το πόσο έχει αλλάξει.