Ποιο Megxit; Ο Thomas Markle είναι έξω φρενών και είναι έτοιμος για όλα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποιο Megxit; Ο Thomas Markle είναι έξω φρενών και είναι έτοιμος για όλα

«Οι royals θα πληρώσουν»

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος έχει επηρεαστεί δύο χρόνια τώρα από τον έρωτα-γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle δεν είναι άλλος από τον πατέρα της δούκισσας, Thomas Markle. Ο πατέρας της Meghan από την πρώτη στιγμή έδειξε στην royal family, αλλά και στην κόρη του, πως δεν θα την άφηνε να ζήσει με ηρεμία.

Τα σκάνδαλα που έχει δημιουργήσει μέχρι στιγμής είναι άπειρα, με αποκορύφωμα την κατάθεση εναντίον της κόρης του στο πλευρό της Mail Online. Και αν νόμιζες πως θα σταματήσει εκεί έκανε λάθος. Πριν από έναν μήνα έκανε την επική δήλωση, πως το Παλάτι του «χρωστάει» και δεν ξέρουμε τι ακριβώς εννοούσε, μάλλον λεφτά για ψυχική οδύνη; Ποιος ξέρει.

Ο Thomas Markle πάντως μέσα από το TMZ δήλωσε πως δεν δίνει δεκάρα για τους royal και πως αυτός θα συνεχίσει να βγάζει λεφτά από τη σχέση του με τη Meghan. Και εξηγούμαστε, όταν λέμε από τη Meghan, δεν εννοούμε πως η δούκισσα τον πληρώνει, αφού δεν βλέπονται και δεν μιλάνε καν. Ο Thomas Markle αναφέρει πως θα συνεχίσει να βγάζει λεφτά εκμεταλλευόμενος την ιστορία του με τη βασιλική οικογένεια, και όσα του έκανε Meghan.

Και αναρωτιόμαστε εμείς τώρα, όσα έκανε εκείνος έχουν κάποια σημασία ή δεν μας αφορά; Τα χτυπήματα διαδέχονται το ένα το άλλο τη βασίλισσα Ελισάβετ και δεν ξέρουμε αν θα έχει καλή κατάληξη όλο αυτό. Μήπως επιτέλους να σταματήσουν όλοι να ασχολούνται με τη Meghan και τον Harry και να κοιτάξουν τις ζωές τους; Λέμε εμείς τώρα μια ιδέα.