Ένα βίντεο ήταν αρκετό για να φουντώσουν οι φήμες εγκυμοσύνης για πασίγνωστη τραγουδίστρια

Ένα βίντεο ήταν αρκετό για να φουντώσουν οι φήμες εγκυμοσύνης για πασίγνωστη τραγουδίστρια

Βρε, λες η τραγουδίστρια να περιμένει το πρώτο της παιδί;

Ακόμα δεν έχει κλείσει έναν χρόνο γάμου και εδώ και αρκετό καιρό οι φήμες φουντώνουν ότι η 37χρονη τραγουδίστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Ένα βίντεο που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram μαζί με τον σύζυγό της ήταν αρκετό για να αρχίσουν όλοι να λένε ότι είναι έγκυος. Ο λόγος για τη… Nicki Minaj.

Η star δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον άντρα της, Kenneth Patty, διακριτικά να χαϊδεύει την κοιλιά της, ενώ περίμεναν να επιβιβαστούν σε private jet. Μάλιστα, αν ακούσεις προσεκτικά, θα δεις ότι η Nicki λέει στο βίντεο: «Πηγαίνοντας στο Trinidad με τον μπαμπά σου».

https://www.instagram.com/p/B86QqQ9nXN6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα likes και τα σχόλια πήραν «φωτιά» κάτω από το συγκεκριμένο post με πολλούς followers να αναρωτιούνται τι προσπαθεί να επικοινωνήσει το ζευγάρι. Και εμείς με την απορία θα μείνουμε μέχρι να το ανακοινώσει η ίδια η Nicki Minaj.

Να επισημάνουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2019, μετά από έναν χρόνο σχέσης, ενώ η διάσημη τραγουδίστρια λιγό καιρό αργότερα ανακοίνωσε στο Instagram ότι θέλει να απέχει από τη μουσική για να κάνει οικογένεια.

Διάβασε ακόμα: «Τι εγωισμός»: Το σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία της Συνατσάκη και η παρεξήγηση