Οι celebrities αποχαιρετούν τον Κώστα Βουτσά και το Instagram «λυγίζει»

Οι celebrities αποχαιρετούν τον Κώστα Βουτσά και το Instagram «λυγίζει»

Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 88 ετών

Πλήρης ημερών και εμπειριών «έφυγε» ο Κώστας Βουτσάς από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης, έχοντας συμπληρώσει 88 χρόνια ζωής και έχοντας αποκτήσει 4 βιολογικά παιδιά κι έναν θετό γιο. Η Θεοδώρα Βουτσά που έχει ακολουθήσει και τα χνάρια του στην ηθοποιία αποχαιρέτισε τον πατέρα της με τον δικό της τρόπο, ανεβάζοντας τις πιο όμορφες φωτογραφίες τους.

Υπάρχουν όμως και αρκετοί celebrities που αποχαιρέτισαν τον αγαπημένο ηθοποιό ανεβάζοντας posts στο Instagram, με το δικό τους μήνυμα. Η Χριστίνα Αλεξανιάν είναι μία από αυτές τις ηθοποιούς που αποχαιρέτισαν τον ηθοποιό, γράφοντας στην ανάρτησή της:

«Έφυγες λατρεμένε.. πόση αγάπη γενναιόδωρα πρόσφερες! Το γέλιο σου, η γλύκα σου, η λάμψη σου και η αγάπη σου για το θέατρο και τους ανθρώπους, θα σε κρατούν στην μνήμη όλων μας! Τυχεροί όσοι βρεθήκαμε κοντά σου και μοιραστήκαμε την σκηνή μαζί σου! Κρατώ τον τελευταίο μας χορό στην σκηνή-εκείνο το βαλς-που αδημονούσα κάθε βράδυ να έρθει! Στην υπόκλιση σου, ένα ολόκληρο θέατρο σε αποθέωνε! Μαχητής μέχρι την τελευταία στιγμή! Μοναδικέ έφηβε καλό ταξίδι.. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια σου. Πολύτιμο φυλαχτό στην ψυχή μου η απλότητα, η καλοσύνη, ο σεβασμός, οι συμβουλές σου, η διακριτικότητα και το μεγαλείο σου! #kostasvoutsas #?».

Ο Ανδρέας Γεωργίου τον αποχαιρέτισε με ένα βίντεο από την πρώτη τους συνάντηση, γράφοντας στην ανάρτησή του: «Η πρώτη μας γνωριμία ήταν στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης το καλοκαίρι του 2012. Μου είπε «παιδί μου τρία είναι τα στάδια, η ανακάλυψη, η αποκάλυψη και η διάρκεια... το τρίτο είναι το πιο δύσκολο» Για εσένα ισχύει το ‘για πάντα’.. Καλό σου ταξίδι Κώστα Βουτσά...».