Η Eva Longoria έκανε το πιο επικό tb προκαλώντας πανικό στους fans της

Η Eva Longoria έκανε το πιο επικό tb προκαλώντας πανικό στους fans της

Η διάσημη ηθοποιός γύρισε τον χρόνο πίσω και… θυμήθηκε πολλά!

Η Eva Longoria είναι μια πανέμορφη γυναίκα με αξιοζήλευτο ταμπεραμέντο, αλλά ταυτόχρονα είναι και μια εξαιρετική ηθοποιός. Όλοι και όλες την γνωρίσαμε καλύτερα και την αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο της στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Νοικοκυρές σε απόγνωση» (aka Desperate Housewives). Σε περίπτωση που δε θυμάσαι, η Eva υποδυόταν την Gabrielle Solis, ένα όμορφο μοντέλο που παντρεύτηκε έναν πλούσιο άνδρα για να φτιάξει τη ζωή της.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι αυτή η σειρά στιγμάτισε την Eva Longoria και τη θυμάται με πολλή αγάπη. Έτσι, η γνωστή ηθοποιός πριν λίγες ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την πρώτη αφίσα της σειράς και ανέτρεξε σε μια υπέροχη περίοδο της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/B9BuCk2pT64/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η πρώτη μας αφίσα για την πρώτη σεζόν της σειράς Desperate Housewives. Το θυμάμαι σαν χθες. Ήμουν ένα μωρό τότε. Υπέροχες αναμνήσεις και ένα όμορφο κομμάτι της ζωής μου!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. Φυσικά, τα likes και τα σχόλια από τους θαυμαστές της πήραν «φωτιά» με πολλούς να υποστηρίζουν ότι ήταν φανατικοί της σειράς και τη λάτρευαν!

Διάβασε ακόμα: Έχεις δει τελευταία την Τζένη Καζάκου; Είναι μια καλλονή (photos)