Η κριτική επιτροπή του Just the 2 of Us αποκαλύφθηκε, και επιτέλους μας λύθηκαν όλες οι απορίες

Η κριτική επιτροπή του Just the 2 of Us αποκαλύφθηκε, και επιτέλους μας λύθηκαν όλες οι απορίες

Εσύ τα έμαθες τα νέα;

Το Just the 2 of Us είναι ένα από τα προγράμματα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, που περιμένουμε πως και πώς να ξεκινήσουν. Από τότε που το θυμόμαστε με παρουσιαστές τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Δούκισσα Νομικού, ήταν από τις αγαπημένες μας εκπομπές. Τώρα επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ μέσα από τη συχνότητα του Open, κι εμείς μόλις μάθαμε ποια θα είναι τα μέλη της κριτικής επιτροπής και κάποιες απορίες μας λύθηκαν.

Βλέπαμε και ξαναβλέπαμε τη Δέσποινα Βανδή στα stories της να γράφει το hashtag του Just the 2 of Us χωρίς ωστόσο να μας αποκαλύπτει τον ρόλο της. Και αφού μάθαμε τα μέλη της επιτροπής μας λύθηκαν και οι απορίες.

Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου, Μαρία Μπακοδήμου και Σταμάτης Φασουλής θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή, και επιτέλους καταλάβαμε τι σήμαιναν όλα τα stories της Δέσποινας. Πιστεύουμε πως το show αυτό θα σκίσει με αυτή την κριτική επιτροπή και ανυπομονούμε να δούμε και ποιοι τραγουδιστές θα συμμετέχουν.



Μέχρι να το μάθουμε κι αυτό δες παρακάτω το backstage της φωτογράφισης, η οποία έγινε από τον φακό του Δημήτρη Σκουλού, αλλά και τα stories που ανέβασε ξανά η Δέσποινα.