O Tom Cruise και η Katie Holmes είναι πολύ rock τύποι

O Tom Cruise και η Katie Holmes είναι πολύ rock τύποι

Το διάσημο ζευγάρι εμφανίστηκε στο πάρτι της νέας ταινίας του ηθοποιού, «Rock of Ages», όπου και διασκέδασαν σαν πραγματικοί rock stars.

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε στο Miami Beach στη Florida το πάρτι του cast των ηθοποιών της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί ο Tom Cruise, με τίτλο «Rock of Ages».

Στην ταινία, ο Cruise υποδύεται τον Stacee Jaxx, έναν διάσημο rock star των 80s, με ότι αυτό συνεπάγεται –δηλαδή μακριά πλούσια κώμη, απίστευτα γυμνασμένο σώμα και τα απαραίτητα τατουάζ εδώ κι εκεί. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο δημοφιλές θεατρικό show του Broadway και ο Cruise όχι μόνο παίζει αλλά και τραγουδά όποτε χρειάζεται.

Στο πάρτι, λοιπόν, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, ο Cruise παρευρέθηκε μαζί με την γυναίκα του Katie Holmes, η οποία βρίσκεται μαζί με την κόρη τους Suri στην Florida για να είναι κοντά στον άντρα της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, και μαζί με το υπόλοιπο cast της ταινίας πέρασαν μια αρκετά «rock» βραδιά, κάτι που μαρτυρούν και οι φωτογραφίες των παπαράτσι.

Στο πάρτι βρίσκονταν όμως και άλλα μέλη του all-star cast της ταινίας, όπως η Julianne Hough, ο Malin Akerman, ο Diego Boneta αλλά και ο σκηνοθέτης Adam Shankman, με τους Alec Baldwin, Russell Brand και Catherine Zeta Jones, ωστόσο, να απουσιάζουν.