Big Brother: Αυτοί είναι οι παίκτες που θα μπουν στο reality

Big Brother: Αυτοί είναι οι παίκτες που θα μπουν στο reality

Ο «Μεγάλος αδερφός» επιστρέφει

Το 2020 όπως φαίνεται είναι η χρονιά των επιστροφών και των reunion σε εγχώρια και ξένη showbiz. Μετά το Καφέ της Χαράς και το reunion από τα Φιλαράκια που μάθαμε πως θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2020, επιστρέφει και το Big Brother. Το reality θα ξεκινήσει μέσα στον επόμενο μήνα και όλοι ανυπομονούμε να δούμε πως θα πάει αυτό.

Ποιος θα ξεχάσει τον Τσάκα και τον Πρόδρομο από το Big Brother 1; Κανείς, και γι’ αυτό όλοι περιμένουμε να δούμε την επιστροφή του reality. Και αφού μάθαμε τον παρουσιαστή (aka Χάρη Βαρθακούρη) ήρθε η ώρα να μάθουμε και τους παίκτες, περίπου δηλαδή.

Μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Έλενα Πολυκάρπου ανακοίνωσε κατά κάποιον τρόπο τους παίκτες του reality και η αγωνία μας έχει φτάσει στα ύψη. Ανάμεσα λοιπόν στους παίκτες βρίσκεται μια Ελληνοαμερικανίδα, η οποία σύμφωνα με τις φήμες θα αναστατώσει το σπίτι, μία Κρητικιά τραγουδίστρια που ανάβει φωτιές στις πίστες, ένας super sexy μηχανικός με φονικούς κοιλιακούς που θα προκαλέσει «εγκεφαλικά» στον γυναικείο πληθυσμό, μια γνωστή οδοντίατρος αλλά και ένας παντρεμένος αγρότης.

Όπως αντιλαμβάνεσαι τα ονόματα τους δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη, όμως το σίγουρο είναι ένα, πως θα συζητηθούν όσο τίποτα. Εν αναμονή της πρεμιέρας και των εξελίξεων λοιπόν…