My Style Rocks: Το μεγάλο φαβορί επιστρέφει στο reality μετά την οικειοθελή αποχώρηση

My Style Rocks: Το μεγάλο φαβορί επιστρέφει στο reality μετά την οικειοθελή αποχώρηση

Γιατί αποχώρησε οικειοθελώς;

Η επιστροφή του My Style Rocks φέτος είχε πολλά γνωστά πρόσωπα, με την αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν, την κολλητή της Ιωάννας Τούνη, τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και άλλα κορίτσια, να περνούν από το πλατό του reality μόδας. Ένα από τα φαβορί βέβαια ήταν και η Βολιώτισσα Αμίνα Χακίμ, η οποία τις πρώτες ημέρες είχε μια ιδιαίτερη κόντρα με την Μαρία Καζαριάν.

Η Αμίνα ωστόσο, αν και ήταν ιδιαίτερα στυλάτη και συχνά κέρδιζε την πρώτη θέση στη βαθμολογία, αποχώρησε οικειοθελώς πριν από έναν μήνα για προσωπικούς λόγους. Η ίδια δεν είχε μιλήσει σε καμία τηλεοπτική εκπομπή για τους λόγους της αποχώρησής της, μέχρι που «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε γι’ αυτό σε ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube.



Η πρώην παίκτρια του reality αποκάλυψε πως έφυγε εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που γνώριζε μόνο η ίδια, η οικογένειά της και η παραγωγή. Αν όμως νόμιζες πως δεν θα την ξαναδείς έκανες λάθος.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημέρι Yes», η Αμίνα επιστρέφει στο reality μόδας τον Μάρτιο, έπειτα από επικοινωνία που είχε με την παραγωγή του My Style Rocks. Επιτέλους γιατί είχαμε καιρό να δούμε τσαντισμένη την Μαρία Καζαριάν.