Δες την Ειρήνη Καζαριάν σε ξέφρενους -και πολύ σέξι- χορούς μαζί με τις φίλες της

Δες την Ειρήνη Καζαριάν σε ξέφρενους -και πολύ σέξι- χορούς μαζί με τις φίλες της

Το sexiness είναι κάτι που η Ειρήνη Καζαριάν κατέχει κι αυτό το βίντεο κι οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν.

Όταν η Ειρήνη Καζαριάν βγήκε για πρώτη φορά στην Ελληνική τηλεόραση, κατάφερε να καταπλήξει κοινό και κριτική επιτροπή που από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με μία καλλονή με εξωτικά χαρακτηριστικά. Η Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Άγγελος Μπράτης κι ο Δημήτρης Σκουλός είδαν τις ικανότητες του μοντέλου, πίστεψαν σε αυτές και της έδωσαν το εισιτήριο για το σπίτι του GNTM.

Περνώντας από πολλές δοκιμασίες και με μεγάλη προσπάθεια, η Ειρήνη ήταν κι αυτή που αναδείχτηκε δίκαια η νικήτρια του σόου, διαπρέποντας στις τελικές δοκιμασίες.

Αυτό που δεν περνάει απαρατήρητο, πέρα από το ταλέντο της στις φωτογραφίσεις, είναι το γεγονός ότι μιλάμε για ένα απίστευτα σέξι κορίτσι, με έναν ιδιαίτερα άκοπο και φυσικό τρόπο.

Χτες, για παράδειγμα, η Ειρήνη έκανε repost ένα βίντεο, στο οποίο χορεύει ξέφρενα με την παρέα της και το θέαμα είναι σαφώς πολύ σέξι.




Κι επειδή η Ειρήνη Καζαριάν μάς έχει δώσει εξαιρετικό υλικό ανά διαστήματα, δες τις φωτογραφίες που βρίσκονται στην παρακάτω gallery για να θυμηθείς για τι σου μιλάμε.