Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! Η Madonna εμφανίστηκε στη σκηνή και ήταν άλλος άνθρωπος

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! Η Madonna εμφανίστηκε στη σκηνή και ήταν άλλος άνθρωπος

Αν το συγκεκριμένο βίντεο δεν ήταν δημοσιευμένο στο Instagram της Madonna, μπορεί και να μην την αναγνωρίζαμε.

Όταν μιλάμε για τη Madonna, τα λόγια δε φτάνουν για να περιγράψουν τι έχει καταφέρει αυτή η καλλιτέχνης μέχρι σήμερα. Είναι τραγουδίστρια, στιχουργός, συνθέτρια, χορεύτρια και ηθοποιός, τοποθετώντας το όνομά της δίπλα στις πιο επιτυχημένες παραγωγές στον χώρο του θεάματος.

Αν και φυσική μελαχρινή, τα περισσότερα χρόνια της καριέρας της την έχουμε δει με το χαρακτηριστικό της ξανθό μαλλί, ενώ μέχρι σήμερα, στα 61 της χρόνια, παραμένει απόλυτα ενεργή στον χώρο, κυκλοφορώντας τον Ιούνιο του 2019 ένα μουσικό άλμπουμ με τίτλο «Madame X».

Το τελευταίο διάστημα, λοιπόν, κάνει σόου για το συγκεκριμένο άλμπουμ, όμως, σύμφωνα με τη Sun, η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει κάποια θέματα υγείας που την έχουν δυσκολέψει. Συγκεκριμένα, η Madonna έχει υποβληθεί σε χειρουργεία στα γόνατά της κι η δυσκολία που της έχουν δημιουργήσει στο περπάτημα οδήγησε σε ακυρώσεις υποχρεώσεών της στα πλαίσια της περιοδείας.

Αυτήν που είχε στο Παρίσι, όμως, την έκανε κανονικά κι ανέβασε κι ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τους fans της.




Κάτι το ότι η Madonna είναι μελαχρινή, κάτι το ότι έχει κοντό καρέ, το πρόσωπό της είναι αγνώριστο. Ειδικά το συγκεκριμένο βίντεο, για παράδειγμα, αν δεν ήταν δημοσιευμένο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δε θα πήγαινε το μυαλό μας ότι είναι εκείνη.

Δες περισσότερες φωτογραφίες της με αυτό το look στην παρακάτω gallery.