Η 12χρονη Christina Aguilera ερμηνεύει Whitney Houston και δεν μπορείς να μην ανατριχιάσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η 12χρονη Christina Aguilera ερμηνεύει Whitney Houston και δεν μπορείς να μην ανατριχιάσεις

Την έχεις δει να τραγουδάει;

Η Christina Aguilera είναι μία από τις αγαπημένες μας τραγουδίστριες και αν δεν έχει τύχει να την ακούσεις να τραγουδάει, δεν έχεις ιδέα τι χάνεις. Η 39χρονη ερμηνεύτρια αγαπούσε το τραγούδι από πολύ μικρή, και φυσικά οι γονείς της φρόντισαν ώστε η κόρη τους να γίνει η καλύτερη. Και ξέρεις κάτι, το κατάφεραν!

Η 39χρονη ξεκίνησε να τραγουδάει από πολύ μικρή με τους γονείς της να τη γράφουν σε βίντεο και να την προωθούν σε δισκογραφικές κ.ο.κ. Από τα 6 της ακόμη η Christina τραγουδούσε και η φωνή της ήταν απλά μαγική. Κάπως έτσι έγινε γνωστή, με εμάς να την απολαμβάνουμε μέσα από την ταινία Burlesque, τόσο ως ηθοποιό, όσο και ως τραγουδίστρια.



Αν δεν έχει τύχει να δεις κάποιο από αυτά τα βιντεάκια από την παιδική της ηλικία, τότε δεν ξέρεις τι σημαίνει να ακούς τη Christina Aguilera να τραγουδάει. Η γυναίκα έχει απλά φωνάρα και εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τη χαζεύουμε και να την ακούμε. Η 12χρονη Christina μάλιστα τραγούδησε και το «I have nothing» της Whitney Houston και η ερμηνεία της ήταν καλύτερη ακόμη και από την πρωτότυπη εκτέλεση.



Πάρε βαθιά ανάσα, πάτα το play στα βίντεο που ακολουθούν και απόλαυσε την καλύτερη φωνή που άκουσες ποτέ.