Ειρήνη Καζαριάν: Η φωτογραφία της αυτή έκανε τη Βίκυ Καγιά να τρελαθεί

Ειρήνη Καζαριάν: Η φωτογραφία της αυτή έκανε τη Βίκυ Καγιά να τρελαθεί

Το σχόλιο που της έκανε η κριτής του GNTM δεν το περιμέναμε

Η Ειρήνη Καζαριάν είναι ένα από τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model που ξεχωρίσαμε ιδιαίτερα στην πρώτη σεζόν, και που εν τέλει κατάφερε να μας εντυπωσιάσει τόσο με την εξέλιξή της, ώστε να αναδειχθεί και νικήτρια του reality μοντέλων. Η Ειρήνη ξεκίνησε κάνοντας αρκετά λάθη, γκρινιάζοντας αρκετές φορές, με αποτέλεσμα να έρχεται και σε «κόντρα» με τη Βίκυ Καγιά στα πλατό.

Η πορεία της όμως και η εξέλιξή της μας έδειξαν πως το θέλει πολύ αυτό που κάνει και μέρα με τη μέρα γινόταν όλο και καλύτερη. Εν τέλει ο ζήλος και η προσπάθειά της την αντάμειψαν και κάπως έτσι αναδείχθηκε νικήτρια του Greece’s Next Top Model, όντας μάλιστα σε μία τριάδα με δύο ακόμη δυνατά φαβορί.

Στο Instagram της Ειρήνης μπορείς να δεις όλη τη δουλειά της και να θαυμάσεις την πορεία και την εξέλιξή της. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει κάθε τόσο είναι πραγματικά το κάτι άλλο, ενώ υπάρχουν φορές που έχει «θαμπώσει» ακόμη και τους κριτές του GNTM. Και υπάρχει μια φωτογραφία της που λες, που έκανε ακόμη και τη Βίκυ Καγιά να αφήσει το πιο καυτό σχόλιο.

Σε πρόσφατη φωτογράφισή της η Ειρήνη Καζαριάν, ποζάρει topless και εντελώς αμακιγιάριστη, και το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο σοκαριστικό. Είναι μία κούκλα και καθόλου προκλητική, και η Βίκυ Καγιά φαίνεται να ξετρελάθηκε με το αποτέλεσμα αυτό.

Μπες στη gallery παρακάτω και θα δεις το σχόλιό της.