Η Νατάσσα Μποφίλιου στη νέα της φωτογραφία είναι αδυνατισμένη και μία κούκλα

Η Νατάσσα Μποφίλιου στη νέα της φωτογραφία είναι αδυνατισμένη και μία κούκλα

Η γυναίκα αυτή μας εκπλήσσει συνεχώς

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο ξεχωρίζουμε τη Νατάσσα Μποφίλιου αυτό είναι για την υπέροχη και μοναδική φωνή της. Σε κάθε της live εμφάνιση η ανατριχίλα είναι το λιγότερο που μπορείς να νιώσεις, και δεν μπορείς να μην παρασυρθείς και να μην τραγουδήσεις με πάθος μαζί της. Κάθε νότα που βγαίνει από το λαιμό της είναι μαγική, και πραγματικά δεν γίνεται να μην σε συγκλονίσει.

Η Νατάσσα δεν ποστάρει πολύ συχνά φωτογραφίες της στο Instagram account της, και γι’ αυτό κάθε φορά που το κάνει μένουμε έκπληκτες. Τα περισσότερα post της αφορούν στιγμές από τις live εμφανίσεις της, οπότε καταλαβαίνεις για τι έκπληξη μιλάμε όταν τη βλέπουμε στο feed μας. Και όταν βλέπουμε δε φωτογραφία σαν αυτή που ανέβασε πριν από μερικά 24ωρα, η έκπληξή μας είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Η τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία της, στην οποία εμείς τη βρήκαμε ιδιαίτερα αδυνατισμένη, και απίστευτα όμορφη. Φορώντας ένα μπλε σύνολο που παρέπεμπε σε στολή καράτε όπως σατίρισε και η ίδια, η Νατάσσα μας μάγεψε ακόμη μια φορά, και αυτή τη φορά όχι με τη φωνή, αλλά με την εμφάνισή της.

Η Νατάσσα έχει αλλάξει πολύ και είναι μία κούκλα όπως είναι πάντα άλλωστε. Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.