Η Khloe Kardashian ανέβασε την πιο hot φωτογραφία κι ο πρώην της δεν άντεξε να μη σχολιάσει

Η Khloe Kardashian ανέβασε την πιο hot φωτογραφία κι ο πρώην της δεν άντεξε να μη σχολιάσει

Σα να φαίνεται ότι ο Tristan συνεχίζει τις προσπάθειες να κερδίσει την Khloe.

Η ιστορία με την Khloe Kardashian και τον πρώην της είναι από αυτές που είδαμε στην επικαιρότητα των celebrities και τρίβαμε τα μάτια μας. Ο Tristan Thompson δε δίστασε να την απατήσει δύο φορές – απ’ όσο ξέρουμε- και, μάλιστα, δε νοιάστηκε ούτε καν να προσέξει μη γίνει σε δημόσιο χώρο, εκθέτοντάς τη σε όλον τον πλανήτη, ο οποίος και για μεγάλο χρονικό διάστημα δε σταμάτησε να ασχολείται με αυτό που της συνέβη.

Η Khloe, λοιπόν, που τη δεύτερη φορά έπρεπε να φανταστεί τον πατέρα της κόρης της με την κολλητή της Kylie, Jordyn Woods, φυσικά και έγινε έξαλλη και χώρισε μια και καλή τον μπασκετμπολίστα.




Το θέμα είναι ότι ο Tristan δεν ήθελε να την αφήσει στην ησυχία της και γρήγορα άρχισε να προσπαθεί να κάνει κινήσεις για να την προσεγγίσει. Εκείνη, όμως, τις απέρριπτε κι ανέβαζε ανά διαστήματα quotes στο Instagram που έδειχναν την απογοήτευσή της με όλο αυτό.

Χτες, ο αθλητής είπε να συνεχίσει σ’ αυτό το mood κι έτσι, όταν η πρώην του ανέβασε μία σούπερ σέξι φωτογραφία με εσώρουχα, έσπευσε να αφήσει το σχόλιό του.

Δες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια την εν λόγω λήψη και το σχόλιο του Tristan.