Jennifer Lopez: Μετάνιωσε τον αρραβώνα της με τον A-Rod;

Jennifer Lopez: Μετάνιωσε τον αρραβώνα της με τον A-Rod;

Οι νέες δηλώσεις της JLo μάς έβαλαν σε υποψίες.

Το love story της Jennifer Lopez με τον Alex Rodriguez άρχισε πολλά χρόνια πριν. Ήταν Μάιος του 2005 όταν η τραγουδίστρια με τον τότε σύζυγό της, Marc Anthony, πήγαν σε έναν αγώνα baseball στο Queens. Εκεί, γνωρίστηκε με τον αθλητή και, όπως το περιέγραψε, ήταν μερικά δευτερόλεπτα, τα οποία έκαναν τα βλέμματά τους να «κολλήσουν» με έναν περίεργο τρόπο.

Το 2011, η JLo χώρισε, ενώ ο Rodriguez είχε χωρίσει από τη Cynthia Scurtis από το 2008. Η σχέση μεταξύ τους, ωστόσο, δεν άρχισε πριν το 2017, όταν οι δυο τους συναντήθηκαν τυχαία σε ένα εστιατόριο και στη συνέχεια εκείνος της έστειλε μήνυμα να βγουν για φαγητό.




Τον Μάρτιο του 2019, με δύο χρόνια σχέσης, ο A-Rod έπεσε γονάτισε σε ένα ειδυλλιακό μέρος στην παραλία κι από τότε όλοι τους οι fans αναμένουν πότε θα γίνει η πολυπόθητη τελετή, η οποία χωρίς αμφιβολία πρόκειται να είναι ένα γεγονός που θα συζητηθεί πολύ.

Η μεγάλη σταρ, ωστόσο, σύμφωνα με το Αμερικανικό People, δήλωσε κάτι στην Oprah Winfrey που τους έβαλε όλους σε υποψία για το μέλλον αυτού του αρραβώνα.

Διάβασε τι ακριβώς είπε στην παρακάτω gallery.