Αναγνωρίζεις το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια

Αναγνωρίζεις το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια

Εμείς, πάντως, δυσκολευτήκαμε να καταλάβουμε ποια είναι.

Αποτελεί μία από τις πιο sexy παρουσίες στο χώρο της ελληνικής showbiz, μιας και είναι ένα κορίτσι-«φωτιά». Οι αναλογίες της σε κάνουν να τρίβεις τα μάτια σου και δεν μας φαίνεται καθόλου περίεργο το γεγονός ότι αυτό το κορίτσι διεκδίκησε τον τίτλο της «Miss Young» στα ελληνικά καλλιστεία το 1999.

Πλέον, η καστανόξανθη καλλονή δεν ασχολείται με το χώρο της μόδας, αλλά είναι τραγουδίστρια και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε απολαύσει στις πίστες της νυχτερινής Αθήνας. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια δημοσίευσε χθες τη φωτογραφία που βλέπεις από την παιδική της ηλικία και πραγματικά δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε.

Ας μην σε κουράζουμε άλλο. Η φωτογραφία αυτού του γλυκού μωρού ανήκει στη… Χριστίνα Κολέτσα. «Αυτή»τρώει μια τούρτα σοκολάτας..με τα χέρια… Αδιανόητο ότι «αυτή» είμαι εγώ...», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η sexy τραγουδίστρια.

Αυτό που έχουμε να πούμε εμείς είναι ότι η Χριστίνα Κολέτσα είναι μια καλλονή και δε χορταίνουμε να βλέπουμε τις ωραίες φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram.

Διάβασε ακόμα: Η Δέσποινα Βανδή φωτογραφήθηκε με την κόρη της, Μελίνα, και πάθαμε πλάκα με το πόσο όμορφη είναι