Δικαιολογημένο; Οι κοτσίδες της Kim Kardashian προκάλεσαν την οργή του κόσμου (photos)

Δικαιολογημένο; Οι κοτσίδες της Kim Kardashian προκάλεσαν την οργή του κόσμου (photos)

Ούτε η ίδια δεν περίμενε τέτοιο σάλο!

Είναι συνηθισμένη να προκαλεί, και πιθανότατα από ένα σημείο και μετά να το κάνει και επίτηδες μιας και οτιδήποτε κι αν κάνει γίνεται θέμα συζήτησης.

Ο λόγος για την Kim Kardashian, η οποία πήρε τη North, την ανιψιά της Penelope και την αδερφή της Kourtney, και πήγαν να απολαύσουν το show του Kanye West στο πλαίσιο της Paris Fashion Week.

Φυσικά, όλες οι κυρίες της οικογένειας, ντύθηκαν από την κορυφή μέχρι τα νύχια Yeezus, συμπληρώνοντας το look με εντυπωσιακές μακριές πλεξούδες.

Και ενώ η Kim καμάρωνε για το look της, στο Twitter γινόταν ένας πανικός από σχόλια, τα οποία φυσικά έκραζαν ασύστολα τη star. O λόγος; Μεγάλη μερίδα του κοινού θεώρησε προσβλητικό το γεγονός ότι έκανε πλεξίδες στα μαλλιά-braids αγγλιστί- μιας και με τον τρόπο αυτό θεώρησαν ότι προσβάλει τους αφρο-αμερικανούς και τους μαύρους γενικότερα.

«Επειδή η κόρη είναι μιγάς και ο άντρας σου μαύρος, δε σημαίνει ότι σου επιτρέπεται να συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι κι εσύ», έγραψε κάποιος. Ακολούθησαν πολλά ακόμη σχόλια, τα οποία έκαναν λόγο για απίστευτη προσβολή, και προσπάθεια της Kim να προκαλέσει για ακόμη μία φορά με το λάθος τρόπο.

Θέση δεν παίρνουμε. Απλά μεταφέρουμε τα γεγονότα. Δες την παρακάτω gallery για περισσότερα σχόλια.