Η Meghan Markle έβαλε τον Archie στο παιχνίδι της κόντρας και το Παλάτι είναι έξαλλο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan Markle έβαλε τον Archie στο παιχνίδι της κόντρας και το Παλάτι είναι έξαλλο

Και μάλλον δεν θα έχει άδικο

Αν ακολουθείς και διαβάζεις τα νέα της βασιλικής οικογένειας θα γνωρίζεις πως η Ελισάβετ ζήτησε από τον Harry και τη Meghan να επιστρέψουν στο Λονδίνο αυτόν το μήνα, προκειμένου να παρευρεθούν όλοι μαζί στην ετήσια λειτουργία της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο. Αυτό το ταξίδι μάλιστα αναμένεται να είναι και το τελευταίο των Sussexes στην Αγγλία για να ολοκληρώσουν τις royal υποχρεώσεις τους, προτού επιστρέψουν εκ νέου στον Καναδά.

Ο Harry έφτασε στην Αγγλία την προηγούμενη εβδομάδα και έχει ήδη κάνει κάποιες εμφανίσεις, όμως η Meghan είναι ακόμη στο Βανκούβερ. Και τώρα σύμφωνα με τη Sunday Times αναμένεται πως η Meghan δεν θα πάρει μαζί της τον Archie Harrison στο ταξίδι αυτό.

Και η κίνηση αυτή της Meghan Markle φαίνεται να έχει απογοητεύσει ιδιαίτερα τη βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς μια πηγή έχει πει πως η Ελισάβετ είναι πολύ στεναχωρημένη που δεν θα μπορεί να έχει περισσότερο χρόνο με τον δισέγγονο της, με την κίνηση των Harry/Meghan να φύγουν από τη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα μια πηγή ανέφερε: «Είναι πολύ λυπηρό που έχει δει ελάχιστα τον Archie και που εκείνος θα χάσει την ευκαιρία να μεγαλώσει μαζί με τα ξαδέρφια του και την ευρύτερη οικογένειά του». Και για να είμαστε ειλικρινής σε αυτό το κομμάτι με τον Archie την καταλαβαίνουμε κάπως.