Η αφιέρωση του άτακτου Timberlake για τα γενέθλια της Jessica Biel είναι ο ορισμός της «συγνώμης»

Πατούλια Κατερίνα
Η αφιέρωση του άτακτου Timberlake για τα γενέθλια της Jessica Biel είναι ο ορισμός της «συγνώμης»

Ο τραγουδιστής γιόρτασε τα γενέθλια της αγαπημένης του με τον πιο απίθανο τρόπο

Το τελευταίο τρίμηνο, το λες και το πιο δύσκολο στην κοινή ζωή του τραγουδιστή Justin Timberlake και της αγαπημένης του Jessica Biel. Ήταν εκείνο το βράδυ του Νοέμβρη που ο ηθοποιός και τραγουδιστής Justin Timberlake εντοπίστηκε να κρατά τρυφερά το χέρι της συμπρωταγωνίστριάς του Alisha Wainwright σε βραδινή έξοδο στα διαλείμματα των γυρισμάτων της ταινίας «Palmer» στη Νέα Ορλεάνη.

Μετά από μια δημόσια δήλωση συγνώμης στο Instagram στην οικογένειά του και στον κόσμο ολόκληρο κι ενώ οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού είχαν αραιώσει επικίνδυνα, ήρθαν τα γενέθλια της Biel, που έκλεισε τα 38 για να κλείσουν πολλά στόματα.

Βλέπεις ο αγαπημένος της, της οργάνωσε το πιο επικό πιτζάμα πάρτυ, της έφερε την πιο απίθανη τούρτα και της έκανε την πιο πιο πιο τρυφερή αφιέρωση στο Instagram.



Πρώτη δημοσίευσε η Jessica φωτογραφίες από το πάρτι της, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Γιορτάζοντας με στυλ τα γενέθλιά μου, και με αυτό εννοώ το να φοράω πιτζάμες. Έβαλα τον Justin να υποσχεθεί πως δεν θα τραγουδήσει το Happy Birthday οπότε αυτοσχεδίασε. Λυπάμαι που δεν ακούτε αλλά ακόμα γελάω. Σε ευχαριστώ υπέροχο πλάσμα που με ακούς και μου οργάνωσες αυτό το πάρτι και σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας για τα γενέθλιά μου. Νιώωθ την αγάπη σας».

Βέβαια, η αφιέρωση του συζύγου της, ήταν απλά full in love: