Η αρραβωνιαστικιά του Tom Cruise είναι 20 χρόνια μικρότερή του και πρέπει να τη δεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αρραβωνιαστικιά του Tom Cruise είναι 20 χρόνια μικρότερή του και πρέπει να τη δεις

Είναι νεότερη και από την Katie Holmes

Ο Tom Cruise είχε καιρό να μας απασχολήσει σαν προσωπικότητα, αφού παρά το γεγονός πως έχει ένα παιδί με την Katie Holmes, τον βλέπουμε από σπάνια έως και ποτέ. Το ίδιο βέβαια και η Suri που μπορεί και να έχει ξεχάσει πως έχει μπαμπά. Ο Tom λοιπόν φαίνεται πως άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, αφού κυκλοφορούν φήμες, που τον θέλουν να έχει αρραβωνιαστεί.

Και όχι μόνο αυτό, η φερόμενη ως αρραβωνιαστικιά του είναι και 20 χρόνια μικρότερή του. Ο λόγος για την Elizabeth Moss, την 37χρονη ηθοποιό που είδαμε πιο πρόσφατα στην ταινία The Kitchen.

Ο 57χρονος ηθοποιός και η 37χρονη λέγεται ότι έχουν αρραβωνιαστεί, και πως είναι μαζί το τελευταίο διάστημα. Οι φήμες μάλιστα αναφέρουν πως οι δυο τους έχουν παντρευτεί κιόλας κρυφά. Και αυτό το λες και σοκ. Ωστόσο προτού αρχίσεις να αγχώνεσαι και να αναρωτιέσαι τι συνέβη και πότε έγιναν όλα αυτά, να σου πούμε πως είναι απλώς φήμες.

Η Elizabeth εμφανίστηκε στο Watch What Happens Live και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τον «αρραβώνα» της με τον Tom Cruise. Όπως η ίδια πάντως είπε κι εκείνη το έμαθε από φίλους και στην πορεία το είδε και σε κάποια gossip περιοδικά.

Όπως και να ’χει πάντως όλη αυτή η είδηση περί αρραβώνα (και γάμου) είναι μία φήμη και τίποτα περισσότερο από αυτό.