Η Kate Middleton προσπάθησε να διαλύσει τις φήμες για την τέταρτη εγκυμοσύνη με λάθος τρόπο

Πατούλια Κατερίνα
Η Kate Middleton προσπάθησε να διαλύσει τις φήμες για την τέταρτη εγκυμοσύνη με λάθος τρόπο

Η Kate Middleton διαψεύδει τα δεκάδες δημοσιεύματα που την θέλουν έγκυο

Η επίσημη επίσκεψη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton στην Ιρλανδία και συγκεκριμένα στο Δουβλίνο, περιελάμβανε και την καθιερωμένη επίσκεψη σε εργοστάσιο μπύρας, της πιο γνωστής της Ιρλανδίας.

Και μπορεί πέρσι η 38χρονη δούκισσα να ήπιε μπύρα με την ψυχή της, διαλύοντας τις φήμες για τέταρτη εγκυμοσύνη, φαίνεται όμως πως η φετινή προσπάθεια της Middleton δεν ήταν εξίσου επιτυχημένη.



Βλέπεις, η Kate και η συμπεριφορά της προκάλεσε τα σχόλια των royal fans οι οποίοι είδαν τον William να πίνει μαύρη μπύρα και να το χαίρεται με την Middleton δίπλα του να κάνει πως απολαμβάνει μια γουλιά.

Ειδικός σε θέματα βασιλικού περιεχομένου επιμένει πως η Kate δεν ήπιε ούτε γουλιά, επισημαίνοντας πως και τα μαλλιά της δούκισσας έδειχναν διαφορετικά, θυμίζοντας πως η Kate πριν την ανακοίνωση κάθε εγκυμοσύνης της, φρόντιζε να αλλάζει και κούρεμα ή χτένισμα.

Μπορεί απλά βέβαια η Kate να μην αγαπά την μαύρη μπύρα ή να κάνει διατροφή ή απλά να μην ταίριαζει το λουκ- υπερπαραγωγή της με το εργοστάσιο, όπως και να έχει όμως, οι φήμες θα διαψευστούν σύντομα.