Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστη ηθοποιός και πάμε στοίχημα πως δεν την αναγνωρίζεις

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστη ηθοποιός και πάμε στοίχημα πως δεν την αναγνωρίζεις

Ψάξε, ψάξε δεν θα τη βρεις

Αν υπάρχει κάτι που μας αρέσει πολύ με τους celebrities της εγχώριας –και όχι μόνο- showbiz είναι όταν αυτοί ανεβάζουν φωτογραφίες από το παρελθόν τους, όντας σε παιδική ηλικία ή και μεγαλύτεροι. Πολλές φορές παλεύουμε να βρούμε κάτι που να μας τους θυμίζει, όμως πολύ σπάνια συμβαίνει αυτό, αφού είναι σχεδόν πάντα αγνώριστοι.

Και μπορεί στην φωτογραφία που ανέβασε η Σμαράγδα Καρύδη πριν από μερικές ημέρες να μην είχε περάσει χρόνος από πάνω της και ας ήταν 18 σε εκείνη τη φωτό, σε αυτή που βλέπεις μπροστά σου, πιστεύουμε πως θα δυσκολευτείς να βρεις κάποιο κοινό στοιχείο με το σήμερα.

Για την ακρίβεια υπάρχει ένα κοινό, η 40χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι το ίδιο ευλύγιστη και σήμερα. Μπορείς λοιπόν να καταλάβεις ποια είναι η ηθοποιός που βλέπεις στη φωτογραφία; Σήμερα είναι μία υπέροχη μαμά δυο παιδιών, κάνει εκπληκτικά τη δουλειά της, ενώ δεν σταματάει λεπτό να γυμνάζεται.

Αν ακόμη δεν την αναγνώρισες να σου πούμε πως πρόκειται για την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Απίστευτο έτσι;

«Εκκαθάριση σπιτιού σημαίνει κούραση,χαρά όταν επιτέλους μπαίνει μια τάξη και συγκίνηση ,όταν βρίσκεις φωτογραφίες σαν αυτή και θυμάσαι ότι κάποτε το έκανες και αυτό», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της.