My Style Rocks: Αυτή θα ήταν η παρουσιάστρια του reality μόδας

My Style Rocks: Αυτή θα ήταν η παρουσιάστρια του reality μόδας

Ποια θα βλέπαμε στη θέση της Κατερίνας Στικούδη;

Η showbiz είναι γεμάτη εκπλήξεις, και κάθε τόσο μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο, που πραγματικά μας μοιάζει απίστευτο στο πρώτο άκουσμα. Το My Style Rocks είναι στην προκειμένη το «αντικείμενο» σχολιασμού, για το οποίο ακούστηκαν πολλά προτού αυτό ξεκινήσει. Ένα από τα θέματα συζήτησης ήταν και το ποια θα είναι η παρουσιάστριά του.

Τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν αρκετά, με αυτό της Κατερίνας Στικούδη να καταλήγει και να κλείνει τη θέση. Υπάρχει όμως ακόμη ένα όνομα που τότε δεν είχαμε ακούσει και κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Ποια ήταν αυτή που μάλλον θα παρουσίαζε το My Style Rocks όμως, αν εν τέλει δεχόταν την πρόταση; Ο λόγος για την Ιωάννα Μαλέσκου, την εκρηκτική ξανθιά παρουσιάστρια της κρητικής τηλεόρασης, την οποία βλέπουμε να σχολιάζει συνεχώς και ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του.

Η «Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης» όπως την αποκαλούν είχε δεχθεί πρόταση από το κανάλι για να παρουσιάσει το My Style Rocks, πρόταση όμως που δεν ευοδώθηκε, αφού η ίδια είχε ήδη ξεκινήσει τη δική της τηλεοπτική σεζόν και ήταν αδύνατο να κρεμάσει ανθρώπους και να αποχωρήσει μεσούσης της σεζόν.