Κάτια Ταραμπανκό: Αυτούς τους περίεργους κανόνες έχει στη σχέση της με τον Γιώργο Λάγιο

Κάτια Ταραμπανκό: Αυτούς τους περίεργους κανόνες έχει στη σχέση της με τον Γιώργο Λάγιο

Τι αποκάλυψε;

Η Κάτια Ταραμπανκό ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του 2019. Μπορεί να την είχαμε δει και αλλού να συμμετέχει (σειρές- video clips) όμως έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model, και τη νίκη της σε αυτό. Η όμορφη παίκτρια του reality μοντέλων τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον συγγραφέα Γιώργο Λάγιο, και χθες την είδαμε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Καλεσμένη λοιπόν μαζί με τον σύντροφό της στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη, η Κάτια και ο Γιώργος μίλησαν για πολλά πράγματα, εστίασαν όμως σε όσα αφορούν τη σχέση τους και στο πως τα πάνε μεταξύ τους.

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Κάτια δήλωσε πως δεν ζηλεύει τον Γιώργο, ενώ εκείνος είπε πως τη ζηλεύει (σε λογικά πλαίσια πάντα) και πως αν δεν ζηλεύεις κάποιον σημαίνει πως τον έχεις δεδομένο και δεν τον αγαπάς τόσο πολύ. Οι δυο τους έχουν μια πολύ υγιή σχέση, την οποία θεσπίζουν όπως κάποιοι περίεργοι θα λέγαμε, κανόνες.

Το ζευγάρι αποκάλυψε πως είναι μαζί περίπου τρεις μήνες, όμως δεν συγκατοικούν. Τόσο ο ένας, όσο και ο άλλος έχουν βάλει κάποια όρια, κι έχουν συμφωνήσει στο να μένουν μαζί τρεις ημέρες την εβδομάδα. Πάντως εκείνη είπε χαριτολογώντας, πως έχει αφήσει σπίτι του και παντόφλες και οδοντόβουρτσα.

Δες όλα όσα είπαν στο βίντεο που ακολουθεί.