5 φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως η Άσπα Τσίνα είναι άλλος άνθρωπος

5 φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως η Άσπα Τσίνα είναι άλλος άνθρωπος

Μα δεν την αναγνωρίσαμε

Το Fame Story έχει αρκετά χρόνια που προβλήθηκε για πρώτη φορά στις οθόνες μας, και οι μνήμες που μας άφησε ήταν και είναι ακόμη αρκετές. Ποιος θα ξεχάσει τον έρωτα Κώστα Καραφώτη-Μάρω Λύτρα, το απίστευτο ντουέτο της Καλομοίρας με τον Περικλή Στεργιανούδη, αλλά και τον επικό καυγά της Άσπας Τσίνα με την Φωτεινή και την Ελεάνα.



Και μεταξύ μας τώρα ποιος θα ξεχάσει την ατάκα «δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου», αλλά και την Άσπα Τσίνα; Έτσι πιστεύαμε κι εμείς, πως δεν θα την ξεχνούσαμε, όμως σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε, όταν την είδαμε μαζί με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Η πρώην παίκτρια του Fame Story θα συμμετέχει στο Just the 2 of Us, κάνοντας το ζευγάρι με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, φιναλίστ του Survivor και πραγματικά είναι αγνώριστη. Οκ έχουν περάσει και 18 χρόνια θα μας πεις από τότε και λογικό, όμως αν τη δεις κι εσύ θα καταλάβεις.

Βρήκαμε 5 φωτογραφίες μέσα από το λιτό Instagram account της και πραγματικά νιώθουμε πως μιλάμε για δυο διαφορετικές γυναίκες. Δες τη και στο βίντεο με τον καυγά που θα ακολουθήσει παρακάτω, σου φαίνεται ίδια;

Η αλλαγή της είναι τεράστια και αν δεν την έχεις δει, τότε είναι η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνεις.


https://www.instagram.com/p/B9GarZ1FTGX