Αναπάντεχη αποκάλυψη από σταρ που δεν φαντάζεσαι: «Έκανα πλαστική στήθους όταν ήμουν 20 ετών»

Αναπάντεχη αποκάλυψη από σταρ που δεν φαντάζεσαι: «Έκανα πλαστική στήθους όταν ήμουν 20 ετών»

Από τις λίγες διάσημες γυναίκες που παραδέχονται κάτι τέτοιο….

Είναι ελάχιστες οι γυναίκες που παραδέχονται ότι έχουν κάνει αισθητική επέμβαση πάνω στο σώμα τους, ώστε να βελτιώσουν την εμφάνισή τους. Στις περισσότερες μια τέτοια αλλαγή είναι ορατή, ακόμα κι αν δεν το παραδέχονται. Να, όμως, που υπάρχει μια γυναίκα στο Hollywood που αποκάλυψε ότι έχει κάνει σε ηλικία 20 ετών πλαστική στο στήθος.

«Ναι, έκανα αυξητική στήθους όταν ήμουν 20 χρόνων. Σκεφτόμουν ότι θα ήθελα να είναι ‘’ζωντανό’’ όταν ξαπλώνω με το μαγιό μου. Όμως, όταν κάνεις παιδιά και το στήθος γεμίζει με γάλα και μετά αδειάζει, βρίσκεις τον μπελά σου, όπως εγώ», αποκάλυψε το 34χρονο μοντέλο. Τόση ώρα αναφερόμαστε στην… Chrissy Teigen.

Η Teigen φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Glamour UK και, όπως, κατάλαβες έδωσε μια ιδιαιτέρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

https://www.instagram.com/p/B9WJubqAFW3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Chrissy Teigen πρόσθεσε ότι απλά συμπλήρωσε το στήθος της, ώστε να φαίνεται πιο στρογγυλό και σφιχτό, αλλά δεν άλλαξε το cup size. Εξήγησε, επίσης, πως παρά το γεγονός ότι πρέπει να γίνεται αντικατάσταση των εμφυτευμάτων κάθε δέκα χρόνια, η ίδια φοβάται να πάρει το ρίσκο της επέμβασης, επειδή έχει παιδιά. «Δε θέλω να πεθάνω έτσι, από μια εγχείρηση αυξητικής στήθους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διάβασε ακόμα: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η πιο αγαπημένη μας τραγουδίστρια: Μας έδειξε την φουσκωμένη της κοιλιά