Γάμος πριγκίπισσας Βεατρίκης: Ο κουμπάρος του ζευγαριού θα γράψει ιστορία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γάμος πριγκίπισσας Βεατρίκης: Ο κουμπάρος του ζευγαριού θα γράψει ιστορία

Δεν φαντάζεσαι ποιος είναι

Σε λιγότερο από τρεις μήνες η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο αρραβωνιαστικός της Edoardo Mapelli Mozzi, θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς, γράφοντας ιστορία για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι πως η Ελισάβετ παραχώρησε στην εγγονή της τους κήπους του Buckingham, προκειμένου να κάνει τη δεξίωση του γάμου της.

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με την επιλογή του κουμπάρου σε αυτόν τον royal γάμο, και συγκεκριμένα σε αυτόν που επέλεξε ο Edoardο, για να τον παντρέψει. Ο αρραβωνιαστικός της Βεατρίκης αποκάλυψε ποιος θα είναι ο κύριος κουμπάρος του και πάμε στοίχημα πως δεν το φαντάζεσαι με τίποτα.



Ας μην σε κρατάμε όμως άλλο σε αγωνία. Ο κουμπάρος που επέλεξε ο γαμπρός για την ημέρα αυτή, δεν είναι άλλος από τον 3 ετών γιο του Christopher, κάτι που αυτομάτως τον κάνει ως τον νεότερο κουμπάρο ever σε βασιλικό γάμο.

Η Βεατρίκη και ο Edoardo ζήτησαν μαζί από τον μικρούλη να πάρει αυτόν τον «ρόλο», σε μια προσπάθειά τους να του δείξουν πόσο πολύ τον αγαπάει η θετή του μητέρα (aka Βεατρίκη). Η μητέρα του Christopher, η Αμερικανίδα αρχιτέκτονας Dara Huang, αναμένεται επίσης να δώσει το παρών στον γάμο που θα γίνει στις 29 Μαΐου στο Chapel Royal στο St James Palace.

Τον γάμο θα ακολουθήσει ιδιωτική τελετή από την βασίλισσα στο Buckingham.