Η Meghan Markle επέστρεψε στο Λονδίνο και ήταν πιο καλλονή και fit από ποτέ στην πρώτη της εμφάνιση

Πατούλια Κατερίνα
Η Meghan Markle επέστρεψε στο Λονδίνο και ήταν πιο καλλονή και fit από ποτέ στην πρώτη της εμφάνιση

Η Meghan δεν έκρυβε το πλατύ χαμόγελό της

Ω ναι! Η Meghan Markle επέστρεψε στο Λονδίνο κι έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση σε βρετανικό έδαφος μετά την φυγή του Νοεμβρίου. Όπως ακριβώς ήταν προγραμματισμένο, η 38χρονη δούκισσα του Sussex επέστρεψε στο Λονδίνο για να συνοδέψει τον αγαπημένο της πρίγκιπα Harry στις τελευταίες τους υποχρεώσεις ως μέλη της βασιλικής βρετανικής οικογένειας, προτού ολοκληρωθεί και επίσημα η παραίτηση από τα καθήκοντά τους την Πρωταπριλιά του 2020.

Και ναι, η Markle όχι μόνο επέστρεψε αλλά έδειχνε πανευτυχής και απελευθερωμένη. Ακόμα και την βροχή που έπεφτε στη βρετανική πρωτεύουσα δεν την φοβήθηκε και έλαμψε με το τιρκουάζ στενό φόρεμά της δια χειρός Victoria Beckham αξίας 950 λιρών, μοιράζοντας απλόχερα το πιο πλατύ της χαμόγελο.

Οι Sussexes έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση στα Endeavour Fund Awards στο Mansion House του Λονδίνου και τους Meghan και Harry περίμενε στη βροχή πλήθος 50 ατόμων που υποδέχτηκε τους παραιτηθέντες με ζητωκραυγές.



Ο Harry έδωσε το παρόν στα βραβεία αυτά που τιμώνται οι γυναίκες και άντρες που πληγώθηκαν ή αρρώστησαν στο καθήκον και έχουν δείξει σπουδαίες επιδόσεις στον αθλητισμό μέσα στη χρονιά που πέρασε.

Harry και Meghan έφυγαν για τον Καναδά μέσα στον Νοέμβριο για διακοπές και εν τέλει στις αρχές Γενάρη ανακοίνωσαν την απόφασή τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Στο ταξίδι αυτό δεν έχουν μαζί τους τον μικρό Archie.

Όσο για την επιλογή φορέματος της 38χρονης Markle, η επιλογή της Victoria Beckham, μόνο τυχαία δεν είναι. Η Meghan έδειχνε πιο αδύνατη από ποτέ μέσα στο στενό φόρεμά της έχοντας χάσει πια όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.