Η φωτογραφία και το βίντεο από την επιστροφή της Meghan Markle που έγιναν δίκαια viral (video)

Πατούλια Κατερίνα
Η φωτογραφία και το βίντεο από την επιστροφή της Meghan Markle που έγιναν δίκαια viral (video)

Μeghan και Harry δεν έκρυψαν την χαρά τους

O Kαναδάς είναι ξεκάθαρο πια πως κάνει καλό στην υγεία, του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle τουλάχιστον.

Οι Sussexes επέστρεψαν στο Λονδίνο για τις τελευταίες royal υποχρεώσεις τους πιο ωραίοι, πιο fit, πιο γελαστοί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Οι Sussexes έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση στα Endeavour Fund Awards στο Mansion House του Λονδίνου και τους Meghan και Harry περίμενε στη βροχή πλήθος 50 ατόμων που υποδέχτηκε τους παραιτηθέντες με ζητωκραυγές.

Και δύο πράγματα έγιναν viral από την εμφάνιση αυτή. Η τρυφερή χειρονομία της Markle, η οποία παρά την βροχή, περπάτησε αγκαζέ με τον σύζυγό της κάτω από την ίδια ομπρέλα και όταν εκείνος έσκυψε για να χαιρετίσει έναν βετεράνο σε αναπηρικό αμαξίδιο, η Meghan κράτησε την ομπρέλα και χάιδευε τρυφερά την πλάτη του 35χρονου πρίγκιπα.

Το δεύτερο hot βίντεο της αντοποκρίτριας της Daily Mail που έγινε επίσης viral δείχνει την 38χρονη Markle μέσα στον χώρο της εκδήλωσης, να σπρώχνει τρυφερά μεν αλλά να σπρώχνει ή καλύτερα να παραμερίζει τον Harry για να μπει και η ίδια στην κουβέντα που είχε ο αγαπημένος της. Πολλοί χαρακτήρισαν την κίνηση αυτή ντροπιαστική.



Δες την τρυφερή φωτογραφία παρακάτω.

DPG Network