«Έχω προαίσθημα ότι θα ξαναπαντρευτώ»: Δεν φαντάζεσαι ποια έκανε αυτή την αποκάλυψη

«Έχω προαίσθημα ότι θα ξαναπαντρευτώ»: Δεν φαντάζεσαι ποια έκανε αυτή την αποκάλυψη

Τι μας κρύβει;

Όλο εκπλήξεις είναι η ελληνική showbiz και μετά από αυτή τη δήλωση της ηθοποιού/παρουσιάστριας που ακούσαμε πιστεύουμε πια πως όλα είναι πιθανά. Η γνωστή ηθοποιός λοιπόν όπως διάβασες και στον τίτλο, έχει προαίσθημα πως θα παντρευτεί ξανά, και νιώθουμε πως μάλλον η δήλωση αυτή κάτι κρύβει.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, και μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν θα παντρευόταν ξανά. Και η απάντηση της δεν ήταν απλά θετική, αλλά και πολλά υποσχόμενη.

Η 40χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως από τότε που χώρισε (έχουν περάσει πάνω από δέκα χρόνια ) δεν της έχει γίνει ξανά πρόταση γάμου και πως αυτό δεν είναι ωστόσο κάτι που την έχει στεναχωρήσει. Συνέχισε μάλιστα λέγοντας, πως έχει προαίσθημα και πως το ένστικτό της, της λέει πως θα παντρευτεί ξανά.

Δεν είπε πότε και που, όμως το ένστικτό της, της λέει πως θα ντυθεί ξανά νυφούλα κάποια στιγμή στη ζωή της. Και εμείς τώρα αναρωτιόμαστε, μήπως εμμέσως ήθελε κάτι να μας πει με αυτή τη δήλωση ή ήταν απλά μία δήλωση σχετικά με τον γάμο γενικότερα;

Δες κι εσύ το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβεις.