Το πασίγνωστο ζευγάρι έκανε την πρώτη red carpet εμφάνιση, μετά από 3 χρόνια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το πασίγνωστο ζευγάρι έκανε την πρώτη red carpet εμφάνιση, μετά από 3 χρόνια

Σχεδόν είχαμε ξεχάσει πώς είναι

Τον Οκτώβριο του 2017 το διάσημο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Ibiza στην Ισπανία, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και σχεδόν κάτω από άκρα μυστικότητα. 0 42χρονος κούκλος ηθοποιός και η 31χρονη επίσης ηθοποιός σύζυγός του αμέσως μετά τον γάμο έφυγαν για διακοπές, κι έκτοτε οι φορές που τους έχουμε δει, μπορεί και να μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Τρία χρόνια λοιπόν αργότερα το πασίγνωστο ζευγάρι έκανε τη πρώτη του red carpet εμφάνιση στο 2020 Dublin International Film Festival το βράδυ της Πέμπτης 5 Μαρτίου, στο Lighthouse Cinema του Δουβλίνου, στην Ιρλανδία.

Ο Michael Fassbender και η Alicia Vikander πήγαν στην πρεμιέρα της ταινίας Calm with Horses και αυτό σηματοδότησε την πρώτη επίσημη red carpet εμφάνισή τους από την τελευταία φορά, που ήταν τον Οκτώβρη του 2016 στην πρεμιέρα της ταινίας τους The Light Between Oceans.

Τον Ιανουάριο ο Michael συνόδεψε την Alicia στο event του οίκου Louis Vuitton στη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι, όμως δεν είχε εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί. Η εμφάνισή τους αυτή, σηματοδοτεί επίσης την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους από τον γάμο τους τον Οκτώβρη του 2017.