Ο πιο πολυσυζητημένος γάμος της χρονιάς θα γίνει πιο σύντομα απ’ όσο φαντάζεσαι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πιο πολυσυζητημένος γάμος της χρονιάς θα γίνει πιο σύντομα απ’ όσο φαντάζεσαι

Μάλλον κρυφά θα γίνει και αυτός

Ένας ακόμη γάμος αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Hollywood μέσα στο 2020, και αυτός είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους. Η διάσημη ηθοποιός και ο σύντροφός της αρραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβρη που μας πέρασε και ο γάμος τους αναμένεται να γίνει σύντομα.

Το Page Six μάλιστα μεταδίδει δημοσίευμα που αναφέρει νέα στοιχεία για τον γάμο τους και πότε θα γίνει. Η Emma Stone μπορεί να παιδεύτηκε μέχρι να βρει το άλλο της μισό, όμως το βρήκε στο πρόσωπο του αγαπημένου τους Dave McCary, με τον οποίο και είναι ζευγάρι έναν χρόνο τώρα.

Ο γάμος τους σύμφωνα με το Page Six θα γίνει στο Los Angeles τις επόμενες εβδομάδες, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία και η τοποθεσία. Όπως αντιλαμβάνεσαι και η Emma μάλλον σκοπεύει να παντρευτεί κρυφά μόνο με αγαπημένους φίλους και συγγενείς και γι’ αυτό δεν έχει δημοσιοποιηθεί κανένα επιπλέον στοιχείο σχετικά με το χαρμόσυνο αυτό γεγονός.

Έκπληξη πάντως αποτελεί το πόσο σύντομα παντρεύονται, αν σκεφτείς πως αρραβωνιάστηκαν πριν από περίπου τρεις μήνες. Έχε λοιπόν τα μάτια σου 24 γιατί αυτός ο γάμος μπορεί να γίνει από βδομάδα σε βδομάδα και να μην τον καταλάβει κανένας μας.