Το Καφέ της Χαράς: Η Στέλλα έκανε άνω κάτω το Κολοκοτρωνίτσι και το Twitter την αποθέωσε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το Καφέ της Χαράς: Η Στέλλα έκανε άνω κάτω το Κολοκοτρωνίτσι και το Twitter την αποθέωσε

15 tweets που δείχνουν πόσο τη λάτρεψαν

Το επεισόδιο της προηγούμενης Παρασκευής στο Καφέ της Χαράς τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και αυτός δεν ήταν άλλος από την είσοδο της Ζέτας Δούκα που περιμέναμε όλοι εδώ και καιρό. Ο Πόπωτας έγινε έξω φρενών και φυσικά έβαλε λυτούς και δεμένους να μάθουν, ποια είναι αυτή που τόλμησε να του πιάσει το χέρι.

Η Στέλλα λοιπόν όπως είπε τη σύντομη ιστορία της είναι πρώην κατάδικος, η οποία μάλιστα εξέτισε τη ποινή της κανονικά, έπειτα από 7 χρόνια στη φυλακή. Φυσικά αυτό όμως δεν είναι κάτι που η ίδια θέλει να μάθουν, καθώς προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της, με τη Βάλια να στέκεται στο πλευρό της.

Η Ζέτα Δούκα παίζει άψογα τον ρόλο της, της ταιριάζει απίστευτα ο χαρακτήρας, και εννοείται υπάρχει ακόμη ένα πλας...κάνει έξω φρενών τον Περίανδρο Πόπωτα. Το Twitter αποθέωσε τη Στέλλα/Ζέτα Δούκα, κι εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα tweets για να σου το αποδείξουμε.

Ένα χειροκρότημα βέβαια αξίζει και στην Τασία, η οποία στο χθεσινό επεισόδιο έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας. Στην άκρη και εντελώς ασχολίαστη θα θέλαμε να αφήσουμε τη σκηνή που η Αρετή ξελογιάζει τον Μάνο φορώντας τα μαύρα τα πρόστυχα τα εσώρουχα της. Μάνο νομίζαμε πως ήσουν ερωτευμένος με τη Βάλια.