Η Κάτια Ζυγούλη μας δείχνει τα παιδιά της σε μία σπάνια φωτογραφία

Η Κάτια Ζυγούλη μας δείχνει τα παιδιά της σε μία σπάνια φωτογραφία

Κι έχουν μεγαλώσει τόσο πολύ

Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς, ένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz που αγαπάμε όσο λίγα. Οι δυο τους έχουν φτιάξει μια υπέροχη οικογένεια, η οποία αποτελείται από 4 παιδιά, τα οποία οι ίδιοι υπεραγαπούν (αρκετά λογικό βέβαια). Εμείς ωστόσο πολύ σπάνια τα βλέπουμε, εκτός και αν κάποιος από τους δύο ανεβάσει στο Instagram κάποια φωτογραφία τους.

Και η σημερινή μέρα ήταν μία από αυτές τις σπάνιες φορές, που τα είδαμε στα social media. Η Κάτια Ζυγούλη ήταν αυτή που έκανε το post στο δικό της Instagram account δείχνοντας μας σε μία φωτογραφία να παίζουν τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της.

Μέσα σε ένα καρότσι καθισμένοι ο Αλέξανδρος και ο Απόλλωνας και –λογικά- η Αναστασία να τους πηγαίνει βόλτα. Αμφιταλαντευόμαστε βέβαια λίγο για το αν το κορίτσι που τους τραβά είναι η Αναστασία, όμως με βάση τη λογική η Αριάδνη ως μικρότερη δεν θα είχε τόση δύναμη ώστε να τους τραβήξει και τους δύο.

Τα παιδιά τους έχουν μεγαλώσει πραγματικά πολύ και αυτή είναι μία από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που είδαμε αυτό το Σαββατοκύριακο.