Παραλίγο θρήνος στο Hollywood! Λίγο έλειψε ο διάσημος ηθοποιός να χάσει τη ζωή του

Παραλίγο θρήνος στο Hollywood! Λίγο έλειψε ο διάσημος ηθοποιός να χάσει τη ζωή του

Τι συνέβη στον ηθοποιό;

Ένα σοβαρό ατύχημα που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή είχε ο γνωστός ηθοποιός σε μία εκδρομή που έκανε με φίλο του στη Νεβάδα. Οι δυο τους πήγαν για αναρρίχηση και σχεδόν από θαύμα ο ηθοποιός είναι ζωντανός. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος εχθές μέσα απο το account του στο Twitter.

Ο λόγος για τον Jared Leto, ο οποίος παρέα με τον Alex Honnold πήγαν την Τετάρτη στη Νεβάδα, όπου κι έκαναν ορειβασία. Εκεί ο 48χρονος ηθοποιός είχε μία πτώση, η οποία παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή. Ο Jared ανέβασε ένα post στο Twitter ανακοινώνοντας αυτό που συνέβη, όντας πια πιο ψύχραιμος.

«Δεν θέλω να ακουστώ δραματικός, αλλά χθες παραλίγο να πεθάνω. Πήγα για ορειβασία με τον Alex Honnold στο Red Rock και είχα μία πτώση άνευ προηγουμένου. Κοίταξα προς τα πάνω και μέσα σε δευτερόλεπτα το σχοινί κοβόταν από τον βράχο, ενώ εγώ κρεμόμουν στον αέρα σε περίπου 200μέτρα. Θυμάμαι να κοιτάζω το έδαφος προς τα κάτω», έγραψε αρχικά στο post του ο 48χρονος και συνέχισε:

«Ήταν μια περίεργη στιγμή, με λιγότερο φόβο, περισσότερο θέμα πραγματικότητας, και ελαφρώς μελαγχολική. Η αδρεναλίνη ήρθε μετά όταν κατάφερα να φτάσω ξανά τον τοίχο. Καταφέραμε όμως να δούμε ακόμη μια μέρα. Συνολικά ήταν κάτι πολύ διασκεδαστικό, κι έτσι συνεχίσαμε να σκαρφαλώνουμε μέσα στη νύχτα».

Δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμείς τον βρίσκουμε αρκετά χαλαρό και σκεφτόμαστε πως ίσως να μην έχει συνειδητοποιήσει εντελώς τι ακριβώς του συνέβη. Τέλος καλό όλα καλά όμως, είναι ζωντανός και υγιής και αυτό έχε σημασία.