Αυτό το βίντεο από τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου δεν το έχεις ξαναδεί

Αυτό το βίντεο από τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου δεν το έχεις ξαναδεί

Και δεν το είχαμε δει και εμείς

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μύκονο τον Οκτώβριο του 2018. Το διάσημο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους πίστης και αιώνιας αγάπης μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς και στο ξενοδοχείο του συζύγου της που πραγματοποιήθηκε ο γάμος οι συγγενείς, και το ζευγάρι, έζησαν τις πιο όμορφες στιγμές.

Σε 7 μήνες συμπληρώνονται δύο χρόνια από την ημέρα που παντρεύτηκε το ζευγάρι, και αν νόμιζες πως τα έχεις δει όλα από εκείνο το βράδυ έκανες λάθος. Υπάρχει ένα βίντεο από οτν γάμο της που δεν είχες δει μέχρι σήμερα και το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας πριν από δύο ημέρες.

Την Παρασκευή η Αθηνά Οικονομάκου είχε τα γενέθλιά της, και όλοι της οι φίλοι της ευχήθηκαν ακριβώς όπως έπρεπε. Η 34χρονη ηθοποιός έκανε repost στο Instagram account της όλες τις ευχές που της έστειλαν, και μέσα σε αυτές είδαμε και το βίντεο για το οποίο διάβασες μερικές γραμμές παραπάνω.

Η ευχή και κατ’ επέκταση το βίντεο ήρθε από την φίλη και κουμπάρα της Νικόλ Παναγιώτου, η οποία το ανέβασε στο account της για να της ευχηθεί. Το βίντεο αυτό είναι από την ημέρα του γάμου της, και δείχνει την Αθηνά τη στιγμή που έχε βγάλει το νυφικό της, φοράει το πιο αστραφτερό μίνι φόρεμα και χορεύει κρατώντας την ανθοδέσμη της.

Μια κούκλα όπως πάντα και το σώμα της αν και είχε γεννήσει μόλις πριν από 7 μήνες υπέροχο!