Έχεις δει την κόρη του Φατσέα; Είναι ολόιδια η μαμά της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχεις δει την κόρη του Φατσέα; Είναι ολόιδια η μαμά της

Εσύ ξέρεις την κόρη του διάσημου ζευγαριού;

Ο Βαγγέλης Φατσέας είναι ένας από τους χαρακτήρες που αγαπάμε ιδιαίτερα στο Καφέ της Χαράς, και αν υπάρχει ένας λόγος που λατρεύουμε τη σειρά είναι αυτός και τα υπέροχα ελληνικά που λέει κάθε τόσο στα επεισόδια. Και μπορεί ο Μιχαλάκης στη σειρά να προσπαθεί να τον συνετίσει, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης όμως στην πραγματικότητα δεν έχει γιο, αλλά δύο κόρες και μάλιστα δίδυμες.

Η Όλγα και η Νικολίτσα ή Νίκη όπως τη φωνάζουν είναι οι δίδυμες κόρες του λατρεμένου Φατσέα και της συζύγου του Μπέσυ Μάλφα. Τα δύο κορίτσια είναι σήμερα 23 ετών και χωρίς να θέλουμε να στεναχωρήσουμε τον ηθοποιό είναι ολόιδιες η μαμά τους. Αλλά όταν λέμε ίδιες το εννοούμε.

Η φράση «σαν δυο σταγόνες νερό» δεν θα μπορούσε να είναι πιο ακριβής όσον αφορά τα δύο κορίτσια. Τις κοιτάζεις και νομίζεις πως βλέπεις τη Μπέσυ Μάλφα x3. Η Νίκη μάλιστα έχει ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της και τώρα αν παρακολουθείς τηλεόραση σίγουρα θα την έχεις δει στη σειρά του Ant1 «Αν ήμουν πλούσιος».

Δεν χρειάζεται να σου πούμε ποια είναι, γιατί έστω και μισό πλάνο της να δεις θα την καταλάβεις αμέσως. Εμείς τη βρήκαμε στο Instagram και στην gallery που ακολουθεί μπορείς να τη δεις.