Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση, η star φοράει μίνι φόρεμα και μας δείχνει την κοιλίτσα της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση, η star φοράει μίνι φόρεμα και μας δείχνει την κοιλίτσα της

Έχει φουσκώσει πραγματικά πολύ

Μια έκπληξη φύλαγε για τους fans της, αλλά και για εμάς η Katy Perry με την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού και video clip. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο πρώτη της παιδάκι με τον αγαπημένο της Orlando Bloom, και το Instagram τρελάθηκε. Πρόκειται σίγουρα για μία από τις πιο απρόσμενες εγκυμοσύνες του 2020, η οποία όμως μας γέμισε χαρά.

Η Katy Perry έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως εγκυούλα, ενώ ο Orlando Bloom κοινοποίησε μια φωτογραφία της στο Instagram account του, γράφοντας, πως τα «μωρά του ανθίζουν». Κάποιος χαζομπαμπάς μας μυρίζει εδώ, και ας έχει έναν ακόμη γιο ο ηθοποιός. Η χαρά του είναι σίγουρα τεράστια.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο τελικό του παγκοσμίου κυπέλου κρίκετ γυναικών στην Αυστραλία όπου και τραγούδησε, φορώντας ένα ροζ μίνι φόρεμα, με την κοιλίτσα της σε πρώτο πλάνο. Οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε πως ακόμη και με φουσκωμένη την κοιλίτσα είναι μια κούκλα, και κορμάρα εννοείται.

Η Katy Perry τα έδωσε όλα επί σκηνής και για μία ακόμη φορά έλαμψε. Τελικά η εγκυμοσύνη είναι πράγματι η πιο όμορφη στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί και θαύμασε τη.