Ο Alex Karev έφυγε από το Grey's Anatomy μετά από 16 σεζόν και το τέλος του ήταν επικό!

Πατούλια Κατερίνα
Ο Alex Karev έφυγε από το Grey's Anatomy μετά από 16 σεζόν και το τέλος του ήταν επικό!

Για εμάς, το τέλος αυτό ήταν βάλσαμο

Αν δεν έχεις Grey's Anatomy ποτέ στη ζωή σου, κάνε ένα κλικ πίσω, γιατί το άρθρο αυτό θα σου φανεί άγνωστο κείμενο στα Αρχαία. Αν πάλι, είσαι πιστή της σειράς εδώ και 16 σεζόν, κοντά στα 15 χρόνια, γνωρίζεις ήδη πως ένας από τους πέντε αρχικούς χαρακτήρες που έχουν παραμείνει στο Grey's έφυγε και το επεισόδιο εξόδου μας άφησε με τέσσερα γράμματά του και κανένα πλάνο του.

Ο Alex Karev, ένας από τους πέντε γιατρούς που πρωτογνωρίσαμε στο Grey's δεν ζει πια στο Σιάτλ και το αντίο στον πιο κούκλο και μάγκα γιατρό του τηλεοπτικού κόσμου τούτου, του κατά κόσμον Justin Chambers έγινε με συνοπτικές διαδικασίες.

Το μόνο θετικό στην αποχώρηση αυτή και αφού έχουμε ήδη να σκοτώνονται στην οθόνη μας ο Ντέρεκ, ο Μαρκ, ο Τζορτζ και η Λέξι, είναι πως ο Άλεξ ζει, επέλεξε να φύγει για να βρθεί στο Σιάτλ.



Οι φήμες ήθελαν τον 49χρονο ηθοποιό που υποδύεται τον Καρέβ να τα βρόντηξε, οπότε κανονικό αντίο δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε. Και επειδή η δημιουργός της σειράς, Shonda Lynn Rhimes, δεν σκοτώνει όσους αντιπαθεί ή με εκείνους που τσακώνεται, επέλεξε να στείλει τον Άλεξ στην άλλη αντιπάθειά της και να κάνει εμάς που λατρέψαμε τον Άλεξ με την Ίζι χαρούμενους.

Για εσένα που δεν έχεις δει το επειδόσιο, ο Άλεξ ενημερώνει την Τζο και φυσικά την Μέρεντιθ πως επέλεξε να φύγει για να πάει στο Κάνσας, παρέα με την Ίζι και τα δίδυμα παιδιά τους.

Αν αναρωτιέσαι ποια δίδυμα, να σου θυμήσουμε πως η Ίζι, κατά κόσμον katherine Heigl είχε περάσει έναν βαρβάτο καρκίνο τελικού σταδίου και επειδή δεν ήξερε αν θα ζήσει, κατέψυγε τα ωάριά της σε μορφίου εμβρύων, μιας και τότε ήταν παντρεμένη με τον Alex για να αποκτήσουν αν το ήθελαν αργότερα παιδιά. Η Izi παράτησε τη σειρά μια σεζόν αργότερα αλλά τώρα πια, φαίνεται πως το τηλεοπτικό ζευγάρι έσμιξε ξανά. Αντίο Άλεξ, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε σιγά σιγά κι εμείς το Greys.