Γαρυφαλλιά Καλιφώνη: Η πρώην παίκτρια του GNTM έχει αλλάξει πολύ και είναι κορμάρα

Γαρυφαλλιά Καλιφώνη: Η πρώην παίκτρια του GNTM έχει αλλάξει πολύ και είναι κορμάρα

Πόσο καιρό έχεις να τη δεις;

Η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη είναι ένα από τα κορίτσια που συμμετείχαν στο πρώτο Greece’s Next Top Model. Μπορεί η οικειοθελής αποχώρησή της να μας τη στέρησε αρκετά από το παιχνίδι αφού έγινε νωρίς, όσο έμεινε όμως ήταν ξεκάθαρα μία από τις αγαπημένες μας.

Το κορίτσι από το Αγρίνιο που όλοι έλεγαν πως μοιάζει με την Scarlett Johansson (είναι αλήθεια πως της φέρνει αρκετά) μας χάρισε πολύ ωραίες φωτογραφίες για όσο έμεινε μέσα στο σπίτι του GNTM, τις καλύτερες όμως τις δίνει τώρα στο Instagram account της. Δεν ξέρουμε από πότε έχεις να τη δεις, όμως έχει αλλάξει αρκετά από τότε που τη θυμάσαι.

Η Γαρυφαλλιά έχει ομορφύνει και το σώμα της με τη γυμναστική που κάνει απλά δεν παίζεται. Κοιτάς τις φωτογραφίες της και σκέφτεσαι δεν μπορεί, κάτι λάθος γίνεται. Η νεαρή καλλονή έχει ένα απίστευτο κορμί, το οποίο μπορείς εκτός από το Insta της να το δεις και στη gallery που ακολουθεί.

Και ναι μπορεί να είναι ακόμη αρκετά νωρίς, όμως θα τη δεις να ποζάρει με μαγιό και θα σου «κοπεί» η ανάσα. Αν δεν μας πιστεύεις δεν έχεις παρά να μπεις στη gallery που ακολουθεί.