Μεγάλη απώλεια για την Katy Perry λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Μεγάλη απώλεια για την Katy Perry λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Η Katy Perry θρηνεί

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της πρώτης εγκυμοσύνης της, η 35χρονη Katy Perry, θρηνεί. Η τραγουδίστρια και σύζυγος του Olrando αποκάλυψε στο Twitter πως έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της γιαγιά.

Πρώτα στο Twitter κι ύστερα με μια μακροσκελή αναφορά στο Instagram και με ένα καρουζέλ φωτογραφιών, η Perry θρηνεί και αποχαιρετά την γιαγιά της με τα πιο τρυφερά και συγκινητικά λόγια.



«Ένα τραγούδι για την γιαγιάς, ας αναπαυτεί εν ειρήνη. Ann Pearl Hudson».

Η γιαγιά της Perry ήταν διάσημη στους φανς της και είχε εμφανιστεί και στο μουσικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Katy με τίτλο Part of me.

Η Katy φρόντιζε να έχει στο πλευρό της την γιαγιά της σε βραβεία και είναι πιθανό αν αποκτήσει κορίτσι, όπως επιθυμεί η ίδια, να του δώσει το όνομα της γιαγιάς.

Στο Facebook η Perry έγραψε χαρακτηριστικά πώς φαντάζεται ότι αν υπάρχει ένα δωμάτιο αναμονής από αυτόν τον κόσμο στον άλλο, είναι πιθανό η ψυχή της γιαγιάς να συνομιλεί και να έχει συναντηθεί με την ψυχή του παιδιού που περιμένει, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά πως η γιαγιά της ήταν πρωτοπόρα, μεγάλωσε τρία παιδιά, έκανε τον πατέρα της, αυτόν που είναι και η ίδια έγινε αυτή που είναι χάρη στον πατέρα της.

Δες την ανάρτηση παρακάτω